BUNGALOV. POUTAVÉ ARCHITEKTONICKÉ TVARY A PLYNULÉ PŘECHODY

Bungalov CLARON 1.1800

Pro každé stavební přání je vhodný přesně jeden vysněný dům. Doprovodíme Vás na cestě od první představy. Společně s Vámi zrealizujeme Váš individuální vysněný dům.

Bungalov firmy KAMPA nově interpretuje klasické architektonické principy. Umožňuje velkoryse řešené bydlení a vysokou míru komfortu, a to na jedné nebo více úrovních. Ať se jedná o dům s plochou střechou, valbovou střechou nebo s hrázděnými prvky – bungalovy nabízejí stavebníkům elegantní design a jedinečnou útulnost v plném rozsahu. Individuální rozšíření doplňují funkční promyšlený půdorys, který slibuje velmi přitažlivé přednosti, a to nikoli teprve až ve stáří.
 
Zde se stává běžné bydlení dovolenou: Daleko vyčnívající valbová střecha překrývá terasy a současně poskytuje výhled na nebe. Pod střechou lze obytný prostor volitelně individuálním způsobem rozšířit dobudovaným studiem. Vnitřní prostory montovaného domu jsou díky oknu zasahujícímu až k podlaze světlé a prozářené sluncem.
 
V bungalovu CLARON firmy KAMPA poznáte požitek z komfortního bydlení, který nepřináší radost teprve až ve stáří. Nechejte se inspirovat: